Frosch Wasverzachter Cotton Blossom 1000 ml
Ecologische wasverzachter voor de witte- en de kleurwas, die een aangenaam parfum achterlaat.

 

Wasverzachter Cotton Blossom 1 L
Een geconcentreerde, ecologisch verantwoorde wasverzachter.

cotonOptimale zachtheid voor uw wasgoed

Zin om uw wasgoed zo zacht mogelijk te maken ? Dan zult u dol zijn op de wasverzachter Cotton Blossom van Frosch. Zijn geconcentreerde en ecologisch verantwoorde formule is ideaal geschikt voor witte en gekleurde was. Het geheim van deze wasverzachter om de vezels van uw textiel te versterken en te zorgen voor een frisse en aangename geur? Extract van katoenbloesems!

Zacht als geen ander voor uw wasgoed en het milieu

Wasverzachter Cotton Blossom van Frosch beschermt zowel uw textiel als het milieu. Zijn actieve ingrediënten zijn van plantaardige herkomst en zijn snel en in grote mate biologisch afbreekbaar. Zijn ecologisch verantwoorde formule werd dermatologisch getest en bevat geen bewaarmiddelen. Daardoor daalt het risico van allergieën en huidirritatie aanzienlijk.

Wasverzachter Cotton Blossom van Frosch wordt aangeboden in een ecopack (soepele zak) die 74% minder verpakkingsmateriaal gebruikt en bijgevolg zorgt voor minder afval in uw vuilbak.

Product niet getest op dieren… tot groot genoegen van Fred, de kikker van Frosch!

Gebruiksaanwijzing

  • Uw ecopack van 1 liter is geschikt voor 41 wasbeurten.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

De wasverzachter maakt de textielvezels zacht en vermindert de wrijving tussen de kleding en de huid. Daardoor vermindert het risico van huidirritatie. Het gebruik van een wasverzachter vermindert de droogtijd: het water glijdt sneller van het wasgoed en de vezels zijn minder stijf, hetgeen ook het strijken vergemakkelijkt. Tot slot vermindert het gebruik van wasverzachter ook de statische elektriciteit, waardoor uw kleding aangenamer aanvoelt tijdens het dragen.

Waar vind je Frosch ?