fbpx
Wasverzachter Aloe Vera 750ml
Ecologische wasverzachter voor de witte- en de kleurwas, die een aangenaam parfum achterlaat.

 

100 recycleNEW ! - Wasverzachter Aloe Vera 750ml


aloe veraOptimale zachtheid voor uw wasgoed

Zin in een zo zacht mogelijke was? Dan zult u dol zijn op de wasverzchter met aloë vera van Frosch. Zijn tegelijk krachtige en milieuvriendelijke formule is ideaal voor uw witte en gekleurde was. Het geheim van deze wasverzachter die zorgt draagt voor uw was, uw huid en het risico van huidirritaties drastisch vermindert? Extracten van aloë vera.

Zacht als geen ander voor uw wasgoed en het milieu

Frosch Aloe Vera wasverzachter is een verzachtend product dat zowel uw was als het milieu beschermt. Zijn actieve ingrediënten zijn van plantaardige oorsprong, met een snelle en hoge biologische afbreekbaarheid. De ecologisch en dermatologisch geteste formule bevat geen bewaarmiddelen. Daardoor verminderen de risico’s van allergieën en huidirritaties zeer sterk.

Frosch Aloe Vera wasverzachter wordt aangeboden in een 100% recycleerbare PE-fles, die voor 100% gemaakt is van gerecycleerd materiaal.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Gebruiksaanwijzing

  • Uw fles van 750ml is geschikt voor 31 wasbeurten.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

De wasverzachter maakt de textielvezels zacht en vermindert de wrijving tussen de kleding en de huid. Daardoor vermindert het risico van huidirritatie. Het gebruik van een wasverzachter vermindert de droogtijd: het water glijdt sneller van het wasgoed en de vezels zijn minder stijf, hetgeen ook het strijken vergemakkelijkt. Tot slot vermindert het gebruik van wasverzachter ook de statische elektriciteit, waardoor uw kleding aangenamer aanvoelt tijdens het dragen.

Waar vind je Frosch ?