Frosch Vloeibaar wasmiddel Savon de Marseille 1500 ml
Een krachtige natuurlijke werking, dankzij de authentieke Marseillezeep.

 

Frosch ecolabelVloeibaar wasmiddel Savon de Marseille 1,5 L
Het ideale vloeibare wasmiddel voor witte was

savon de marseilleDe kracht van Savon de Marseille in een ecologisch verantwoord wasproduct

Frosch Vloeibaar wasmiddel met Marseillezeep is een authentiek en ecologisch verantwoord product voor een stralende was. Want de natuurlijke werking van Marseillezeep is onverbiddelijk voor vlekken en vuil. Ideaal om wit textiel te wassen bij temperaturen tussen 30° en 95° en tevens geschikt voor de handwas.

Zorg dragen voor uw textiel en de natuur

Frosch vloeibaar wasmiddel met Marseillezeep is een ecologisch verantwoord product. Het bevat geen geen fosfaten en ftalaten, noch toegevoegde bewaarmiddelen. Zijn hoge gehalte oppervlakteactieve stoffen van plantaardige herkomst, zonder bleekmiddelen, laat toe uw textiel grondig te wassen.

Verpakt in een ecopack (soepele zak) van 1,5 liter die 62% minder verpakkingsmateriaal gebruikt en bijgevolg zorgt voor minder afval in uw vuilbak.

Product niet getest op dieren… tot groot genoegen van Fred, de kikker van Frosch !

Europees Ecolabel

Gebruiksaanwijzing

  • Dit vloeibare wasmiddel is aanbevolen voor wit textiel dat gewassen wordt op 30° tot 95°.
  • Uw ecopack van 1,5 liter is geschikt voor 21 wasbeurten.
  • Gebruik 40 ml voor 10 liter water voor handwas.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

De basisregels om te wassen en tegelijk te besparen? Goed uw wasmachine vullen, geen voorwas doen, de was temperatuur aanpassen aan het textieltype… en vooral wassen bij een lagere temperatuur. Gebruik niet teveel wasmiddel, respecteer de aanbevolen dosis zoals vermeld op de verpakking. Giet voor een optimaal resultaat het vloeibare wasmiddel rechtstreeks op de hardnekkigste vlekken, voordat u het kledingstuk in de wasmachine stopt.

Waar vind je Frosch ?