fbpx
frosch Lessive liquide Pommegranate 1500 ml
Uiterst geschikt voor het grondig wassen van gekleurd en donker textiel.

 

Vloeibaar wasmiddel Pomegranate 1,5 L
Het perfecte vloeibare wasmiddel voor donker en gekleurd textiel.

grenade

Een ecologisch verantwoord wasproduct
dat de kleuren van uw wasgoed respecteert

Dankzij dit geconcentreerde vloeibare wasmiddel wast u grondig donker en gekleurd textiel. Uw wasgoed behoudt zijn stralende kleuren, en vlekken worden meedogenloos verwijderd !

Zijn geheim om op natuurlijke wijze de kleuren te beschermen? Zijn natuurlijke ingrediënten, meer bepaald granaatappel extracten, dat kleuren langdurig beschermt, verkleuring tegengaat en het uitlopen van de kleuren op lichte stoffen voorkomt.

Goed voor uw wasgoed en de natuur

De oppervlakteactieve stoffen van Frosch Pomegranate zijn van plantaardige herkomst en zijn voor meer dan 98% biologisch afbreekbaar (OCDE-test). Zij zorgen voor een grondige reiniging van de vezels, voor een stralende gekleurde was.

De nieuwe formule, die nog milieuvriendelijker en geconcentreerder is, werd dermatologisch getest en bevat geen bewaarmiddelen noch microplasticVerpakt in een 100% recycleerbare HDPE fles van 1,5 liter.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Gebruiksaanwijzing

  • Dit vloeibare wasmiddel is aanbevolen voor gekleurd en donker textiel.
  • Aanbevolen wastemperatuur van 20° tot 60°.
  • Uw fles van 1,5 L is geschikt voor 30 wasbeurten.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Op de verpakking van alle Froschproducten vindt u de aanbevolen dosis. Deze varieert naargelang de hardheid van het leidingwater en de vuilheid van het textiel. Pas dus het programma en de temperatuur aan naargelang de aard van de was.  In elk geval is het beste uw wasmachine volledig te vullen: zo bespaart u water, energie en wasproduct.

Waar vind je Frosch ?