Frosch WC Reiniger Vinegar 750 ml
Zijn kalkoplossende formule met azijn staat in voor een glanzende zuiverheid en een perfecte hygiëne.

 

Frosch LabelsWC-Reiniger Vinegar 750 ml
De ideale kalkoplossende reiniger met azijn voor uw WC’s.

Een ecologisch verantwoord product om uw WC’s grondig te reinigen

WC-reiniger met azijn van Frosch is het ideale product om uw WC’s brandschoon te maken. Hij verwijdert efficiënt kalk, kalksteen en vuil, ook onder de rand van de WC-pot. Zijn natuurlijke formule met azijn garandeert een stralende netheid en een perfecte hygiëne.

Een efficiënte en ecologisch verantwoorde formule

WC-reiniger met azijn van Frosch is de efficiënte en ecologisch verantwoorde oplossing om uw WC’s grondig te reinigen. Daarvoor zorgen zijn oppervlakteactieve stoffen van plantaardige herkomst die snel en in hoge mate biologisch afbreekbaar zijn. WC-reiniger met azijn van Frosch wordt aangeboden in een handige en recycleerbare fles van 750 ml, gemaakt van meer dan 98 % gerecycleerd materiaal. Bovendien is Frosch WC Vinegar compatibel met septische putten.

Product niet getest op dieren… tot groot genoegen van Fred, de kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/020/033

Gebruiksaanwijzing

Een juiste dosering laat u toe te besparen en de impact op het milieu te verlagen. Om de kindveilige dop van deze fles te verwijderen volstaat het de twee gladde delen van de dop in te drukken en de dop los te draaien. Spuit de gel in de pot en onder de randen, laat enkele minuten inwerken, borstel indien nodig en spoel door. Indien er kalkafzettingen zijn in de pot, laat de WC-reiniger dan een hele nacht inwerken.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

WC-reiniger met azijn van Frosch is voorzien van een kindveilige dop. Niet gebruiken op marmer of oppervlakken die gevoelig zijn voor zuren. Niet mengen met andere producten, maar zeker niet met bleekwater (javel).

Waar vind je Frosch ?