fbpx
Frosch WC reiniger raspberry Vinegar 750 ml
Zijn kalkoplossende formule met azijn staat in voor een glanzende zuiverheid en een perfecte hygiëne.

 

Frosch ecolabelWC-Reiniger Raspberry Vinegar 750 ml100 recycle
De kalkoplossende formule met frambozenazijn staat in voor een glanzende zuiverheid

framboiseEen ecologisch verantwoord product om uw WC’s grondig te reinigen

A+WC-reiniger met frambozenazijn van Frosch is het ideale product om uw WC’s brandschoon te maken. Hij verwijdert efficiënt kalk, kalksteen en vuil, ook onder de rand van de WC-pot. Zijn natuurlijke formule met frambozenazijn garandeert een stralende netheid en een perfecte hygiëne. Het verwijdert ook onaangename geuren en verspreidt een aangenaam frambozengeur.

Een efficiënte en ecologisch verantwoorde formule

WC-reiniger met frambozenazijn van Frosch is de efficiënte en ecologisch verantwoorde oplossing om uw WC’s grondig te reinigen. Daarvoor zorgen zijn oppervlakteactieve stoffen van plantaardige herkomst die snel en in hoge mate biologisch afbreekbaar zijn. WC-reiniger met frambozenazijn van Frosch wordt aangeboden in een handige en recycleerbare fles van 750 ml, gemaakt van 100 % gerecycleerd materiaal. Bovendien is het geschikt voor septische putten.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/020/373

Gebruiksaanwijzing

Een juiste dosering laat u toe te besparen en de impact op het milieu te verlagen. Om de kindveilige dop van deze fles te verwijderen volstaat het de twee gladde delen van de dop in te drukken en de dop los te draaien. Spuit de gel in de pot en onder de randen, laat enkele minuten inwerken, borstel indien nodig en spoel door. Indien er kalkafzettingen zijn in de pot, laat de WC-reiniger dan een hele nacht inwerken.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

WC-reiniger met azijn van Frosch is voorzien van een kindveilige dop. Niet gebruiken op marmer of oppervlakken die gevoelig zijn voor zuren. Niet mengen met andere producten, maar zeker niet met bleekwater (javel).

Waar vind je Frosch ?