fbpx
Frosch WC Reiniger Mint 750 ml
De natuurlijke muntextracten verspreiden een langdurige frisse geur.

 

Frosch ecolabel WC-Reiniger Mint 750 ml
Een efficiënte WC-reiniger met natuurlijke zuren.

Een ecologisch verantwoorde WC-reiniger, voor een grondige poetsbeurt

A+De WC-reiniger met munt van Frosch zorgt voor brandschone WC’s. Zijn troeven? De natuurlijke kracht en frisheid van munt. Zijn formule met natuurlijke zuren verwijdert kalk, kalksteen en vuil, zelfs onder de randen. Naast een perfecte hygiëne zorgen de natuurlijke extracten van munt ook voor de langdurige frisheid van uw WC’s.

Een reiniger met respect voor het milieu

De WC-reiniger met munt van Frosch wordt aangeboden in een handige, recycleerbare fles van 750 ml die voor 100% gemaakt is van  gerecycleerd materiaal. Goed voor uw WC én voor het milieu! Bovendien is Frosch WC Mint geschikt voor septische putten.

Gebruiksaanwijzing

Een juiste dosering laat u toe te besparen en de impact op het milieu te verlagen. Om de kindveilige dop van deze fles te verwijderen volstaat het de twee gladde delen van de dop in te drukken en de dop los te draaien. Spuit de gel in de pot en onder de randen, laat enkele minuten inwerken, borstel indien nodig en spoel door. Indien er kalkafzettingen zijn in de pot, laat de WC-reiniger dan een hele nacht inwerken.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Gebruik de WC-borstel samen met uw product: dat laat toe het eventueel overtollige water in de pot te verwijderen. En dankzij de mechanische actie blijft de WC pot langer schoon.

Waar vind je Frosch ?