fbpx
Frosch WC reiniger Lemon 750 ml
Bestrijdt onaangename geuren en laat een fris en aangenaam citroenparfum na.

 

Frosch ecolabel100 recycleWC-reiniger Lemon 750 ml
Een efficiënte reiniger die kalk, kalksteen en vuil verwijdert.

lemonBrandschone WC’s dankzij een ecologisch verantwoord product met citroen

AWC-reiniger met citroen van Frosch gebruikt de natuurlijke kracht van citroen om kalk, kalksteen en vuil te verwijderen, zelfs onder de rand van de WC-pot. De krachtige kalkverwijderende eigenschappen van citroen zorgen voor stralend schone en hygiënische WC’s. En daar blijft het niet bij: dit ecologisch verantwoorde product verwijdert ook onaangename geuren en verspreidt een fris en aangenaam parfum. De oppervlakteactieve stoffen van plantaardige herkomst zijn snel en in hoge mate biologisch afbreekbaar.

Een reinigingsproduct met respect voor het milieu

WC-reiniger met citroen van Frosch is een ecologisch verantwoord product dat aangeboden wordt in een handige, recycleerbare fles van 750 ml, die voor 100% gemaakt is van gerecycleerde materialen. Goed voor uw WC’s maar ook voor het milieu! Bovendien is Frosch WC lemon geschikt voor septische putten.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/020/021

Gebruiksaanwijzing

Een juiste dosering laat u toe te besparen en de impact op het milieu te verlagen. Om de kindveilige dop van deze fles te verwijderen volstaat het de twee gladde delen van de dop in te drukken en de dop los te draaien. Spuit de gel in de pot en onder de randen, laat enkele minuten inwerken, borstel indien nodig en spoel door. Indien er kalkafzettingen zijn in de pot, laat de WC-reiniger dan een hele nacht inwerken.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Gebruik met het product ook een WC-borstel, daarmee kun je een eventueel teveel aan water wegwerken, maar ook de pot beter en langduriger schoonmaken.

Waar vind je Frosch ?