Frosch Ruitenreiniger Alcohol spray 500ml
De formule op basis van alcohol ontvet en reinigt grondig zonder strepen na te laten.

 

Frosch ecolabel cradle to cradle PETRuitenreiniger Alcohol spray 500ml
Een reinigingsproduct met de natuurlijke kracht van alcohol.

Een ecologisch verantwoorde ruitenreiniger voor stralend schone ruiten

De ruitenreiniger met alcohol van Frosch maakt uw ruiten en gladde oppervlakken stralend schoon. (Let op: niet geschikt voor plasma- en LCD-schermen) Zijn natuurlijke en krachtige formule ontvet grondig, zonder sporen na te laten en zonder de gereinigde oppervlakken aan te tasten.

Schitterend voor uw glasoppervlakken en het milieu

De ruitenreiniger met alcohol van Frosch is een natuurlijk product om uw ruiten te reinigen met respect voor het milieu. Zijn oppervlakteactieve stoffen zijn van plantaardige herkomst en staan borg voor een kraaknet resultaat. Bovendien zijn ze snel en in hoge mate biologisch afbreekbaar.

De ruitenreiniger met alcohol van Frosch wordt aangeboden in een recyclebare fles van 500 ml die gemaakt is van 100% teruggewonnen grondstoffen en voorzien is van een spray. Zijn formule is tevens gecertificeerd Cradle to Cradle, hetgeen betekent dat alle ingrediënten volledig en op een gezonde manier, na gebruik weer terechtkomen in de biosfeer.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/020/016

Gebruiksaanwijzing

Rechtstreeks op de oppervlakte spuiten en vervolgens reinigen met een schone en droge doek.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Reinig uw ramen liever niet in de vlakke zon of wanneer het erg warm is, dan droogt het water te snel op en blijven er sporen achter. Gebruik een schoon en vochtig microvezeldoekje en vervolgens een droog microvezeldoekje. Als het oppervlak erg vuil is, spray dan een beetje Frosch Ruitenreiniger op het vuile deel en veeg schoon. Voor een eenvoudige onderhoudsbeurt, wrijf over het oppervlak met een licht vochtige microvezeldoek.

Waar vind je Frosch ?