fbpx
Frosch Keukenreiniger Bicarbonate spray 500 ml
Formule met soda bicarbonaat verwijdert vetten en hardnekkig vuil en verspreidt een frisse geur.

 

HDPEKeukenreiniger Bicarbonate spray 500 ml
Het ideale product om wasbare keukenoppervlakken grondig te reinigen.

bicarbonate

De ecologisch verantwoorde keukenreiniger die uw keuken stralend schoon maakt.

A+De keukenreiniger met zuiveringszout van Frosch is het ideale schoonmaakproduct om de wasbare oppervlakken van uw keuken grondig schoon te maken. Dankzij zijn natuurlijke en krachtige formule met zuiveringszout wordt uw keuken weer kraaknet. Hij verwijdert alle sporen van vet, hardnekkig vuil… en laat een fris en aangenaam geurtje achter. Uw oven of frietketel zorgt voor een grote uitdaging? Met uw ecologisch verantwoorde keukenreiniger laat u ze weer stralen, net zoals alle oppervlakken die rechtstreeks in contact staan met voedingsmiddelen.

Goed voor uw keuken en het milieu

De keukenreiniger met zuiveringszout van Frosch is een vernieuwend onderhoudsproduct voor uw keuken. Zijn oppervlakteactieve stoffen van plantaardige en hernieuwbare herkomst, gecombineerd met zuiveringszout worden snel en volledig biologisch afgebroken.

Keukenreiniger met zuiveringszout van Frosch is beschikbaar in een fles van 500 ml met spray. Deze flacon is 100% recycleerbaar en bestaat voor 100% uit teruggewonnen grondstoffen.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: AT/020/011

Gebruiksaanwijzing

  • Draai de spraykop, besproei rechtstreeks het te reinigen oppervlak en laat enkele seconden inwerken.
  • Goed spoelen met een natte spons.  
  • Daarna drogen met een schone en droge doek.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Soda bicarbonaat (of natriumbicarbonaat, soms ook baksoda of zuiveringszout genoemd) is een uiterst efficiënt product dat reeds door onze grootouders werd gebruikt om het huis te onderhouden. De Frosch spray maakt het gebruik nog eenvoudiger. Hiermee reinig en ontvet je alle waterbestendige oppervlakken en toestellen in de keuken, maar ook - in alle veiligheid - de oppervlakten die rechtstreeks in contact komen met eetwaren. Bicarbonaat biedt bovendien het voordeel dat het ongewenste geuren neutraliseert.

Waar vind je Frosch ?