fbpx
Frosch Badkamerreiniger Lemon spray 500 ml
De formule op basis van citroenzuur verwijdert makkelijk alle zeepresten en vuil.

 

Frosch ecolabel cradle to cradle PETBadkamerreiniger Lemon spray 500 ml
Een super efficiënte kalkverwijderaar voor uw badkamer.

lemonLaat uw badkamer stralen met dit ecologisch verantwoord product

A+Werkt kalkaanslag in uw badkamer of uw douche op uw zenuwen ? Dan is de badkamerreiniger Lemon spray van Frosch, precies wat u nodig heeft om uw glimlach terug te vinden. Dit ecologisch verantwoorde antikalkproduct verwijdert bijzonder efficiënt alle kalkaanslag wasbak, bad, kranen, douche… deze reiniger is perfect geschikt voor fragiele materialen zoals acrylic of plexiglas en laat ze stralen als nieuw. En na iedere poetsbeurt geniet u van een fris en fruitig geurtje.

Schitterend tegen kalk en voor het milieu

Badkamerreiniger Lemon van Frosch is een ecologisch verantwoord product dat efficiënt kalkaanslag verwijdert. Zijn formule op basis van citroenzuur verwijderd sporen van water, zeep en vuil. Zijn oppervlakteactieve stoffen zijn van plantaardige herkomst en worden snel en in hoge mate biologisch afgebroken. Zijn formule is tevens gecertificeerd Cradle to Cradle, hetgeen betekent dat alle ingrediënten volledig en op een gezonde manier na gebruik weer terechtkomen in de biosfeer.

De badkamerreiniger Lemon van Frosch met sproeipistool wordt aangeboden in een recyclebare fles van 500ml gemaakt van 100% gerecycleerd materiaal

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: AT/020/011

Gebruiksaanwijzing

Sproei rechtstreeks op het te reinigen oppervlak. Laat inwerken en verwijder daarna de sporen van kalk en vuil met een zachte en vochtige doek of spoel met water. Droog daarna met een schone en droge doek.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Bleekwater en ontsmettingsproducten zijn meestal niet geschikt voor preventief gebruik. Zij zijn giftig en irriterend en verstoren het evenwicht tussen ‘goede’ en ‘slechte’ bacteriën dat noodzakelijk is voor ons immuunsysteem. Zij veroorzaken bovendien hetgeen zij beweren te voorkomen: de gevaarlijke bacteriën koloniseren veel vlugger en in grotere aantallen de gedesinfecteerde oppervlakken.

Waar vind je Frosch ?