fbpx
Frosch Anti Kalk Vinegar 1 l
Reinigt, ontkalkt en laat uw keuken en sanitair langdurig schitteren.

 

HDPEAnti-Kalk Vinegar 1 L
Een ecologisch verantwoord product dat reinigt, ontkalkt en duurzaam laat schitteren.

De uitverkoren kalkverwijderaar voor uw keuken en sanitair

A+Met de Antikalk Vinegar van Frosch beschikt u eindelijk over het beste recept voor een stralende keuken en brandschoon sanitair. Want dankzij dit ecologisch verantwoord product kunt u alles grondig reinigen en kalksporen verwijderen. Wasbak en kraan, werkblad, kookplaat… gedaan met de sporen van kalk, kalksteen, en vuiligheid. De garantie voor een kraaknet resultaat.

Tegen kalk en voor de natuur

Antikalk Vinegar van Frosch is een ecologisch verantwoord product. Zijn formule met azijn verwijdert op natuurlijke wijze alle sporen van kalk, kalksteen en zeep. Zijn oppervlakteactieve stoffen zijn van plantaardige herkomst en worden snel en in grote mate biologisch afgebroken. .

Antikalk Vinegar van Frosch wordt aangeboden in een handige recyclebare fles van 1 liter, gemaakt van 100 % gerecycleerd materiaal.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/020/015

Gebruiksaanwijzing

  • Normaal vuil: 1/3 kopje (60 ml) in 5 liter water.
  • Hardnekkig vuil: onverdund gebruiken, laten inwerken en daarna goed spoelen.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

De branders van uw gasfornuis zijn vettig en u weet niet hoe u ze kunt schoon krijgen? Ziehier een tip om ze weer te laten stralen als nieuw. Leg ze in een pan, bedek ze met Antikalk Vinegar van Frosch en laat ze een hele dag weken. ’s Anderendaags volstaat het ze licht te reinigen met een zachte spons (geen schuurspons), ze af te spoelen en vervolgens te drogen met een schone doek.

Waar vind je Frosch ?