fbpx
frosch allesreiniger savon de marseille
Reinigt en ontvet alle oppervlakken en zorgt voor een milde Marseille zeep geur.

 

HDPEGeconcentreerde Allesreiniger Savon de Marseille  1 L
Voor een onberispelijke schoonheid, zonder sporen na te laten

savon de marseille 2Een allesreiniger voor het ecologisch verantwoord onderhoud van uw woning

A+Marseille zeep staat bekend om haar reinigende eigenschappen, effectief tegen alle soorten vuil, maar ook voor zijn unieke geur. Met deze ecologisch verantwoorde allesreiniger kunt u rekenen op een onberispelijke netheid, die geen residu’s nalaat op uw oppervlakken. Hij zorgt voor een grondige reiniging van  uw vloeren en wasbare oppervlakken: keuken, badkamer… waar hij ook gaat verwijdert hij efficiënt het vuil en vetsporen..

Maximale efficiëntie met respect voor de natuur

Frosch Allesreiniger Savon de Marseille is onverbiddelijk voor vuil, maar draagt tegelijk ook zorg voor het milieu. Zijn geconcentreerde formule verwijdert vlekken en vetsporen en verspreid een zachte geur van Marseille zeep. De oppervlakteactieve stoffen zijn van plantaardige herkomst en zijn snel en in grote mate biologisch afbreekbaar.

Frosch Allesreiniger Green Lemon wordt verkocht in een recyclebare flacon van 1 liter, gemaakt van 100 % gerecycleerd materiaal.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/020/307

Gebruiksaanwijzing

  • Voor een klassieke poetsbeurt: 1 doseerdop (24 ml) voor 5L water
  •  Bij hardnekkige vervuiling: onverdund aanbrengen, laten inwerken en goed afspoelen.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Voor een efficiënte poetsbeurt: kies uw product in functie van het te verwijderen vuil. Verlucht uw woning ook elke dag gedurende 10 minuten, zo vermindert u het aantal vervuilende stoffen in uw huis en daalt de vochtigheidsgraad en bijgevolg het risico van schimmels en slechte geuren. Onze beste tip: onderhoud regelmatig uw woning zodat u geen superkrachtige en schadelijke producten hoeft te gebruiken om alles weer schoon te krijgen.

Waar vind je Frosch ?