fbpx
Frosch Allesreiniger Green Lemon 1 l
Maakt grondig schoon zonder sporen na te laten.

 

HDPEGeconcentreerde Allesreiniger Green Lemon 1 L
Voor een onberispelijke schoonheid, zonder sporen na te laten

green lemonEen allesreiniger voor het ecologisch verantwoord onderhoud van uw woning

A+Met deze ecologisch verantwoorde allesreiniger kunt u rekenen op een onberispelijke netheid, die geen residu’s nalaat op uw oppervlakken. Hij zorgt voor een grondige reiniging van  uw vloeren en wasbare oppervlakken: keuken, badkamer… waar hij ook gaat, verwijdert hij efficiënt het vuil en vetsporen.

Maximale efficiëntie met respect voor de natuur

Frosch Allesreiniger Green Lemon is onverbiddelijk voor vuil, maar draagt tegelijk ook zorg voor het milieu. Zijn geconcentreerde formule op basis van actieve extracten van limoen verwijdert vlekken en vetsporen. De oppervlakteactieve stoffen zijn van plantaardige herkomst en zijn snel en in grote mate biologisch afbreekbaar.

Frosch Allesreiniger Green Lemon wordt verkocht in een recyclebare flacon van 1 liter, gemaakt van 100 % gerecycleerd materiaal.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: AT/020/041

Gebruiksaanwijzing

  • Voor een klassieke poetsbeurt: 20ml  voor 5 liter warm water.
  • Voor hardnekkig vuil: onverdund aanbrengen met een spons, laten inwerken en daarna goed spoelen.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Voor een efficiënte poetsbeurt: kies uw product in functie van het te verwijderen vuil. Verlucht uw woning ook elke dag gedurende 10 minuten, zo vermindert u het aantal vervuilende stoffen in uw huis en daalt de vochtigheidsgraad en bijgevolg het risico van schimmels en slechte geuren. Onze beste tip: onderhoud regelmatig uw woning zodat u geen superkrachtige en schadelijke producten hoeft te gebruiken om alles weer schoon te krijgen.

Waar vind je Frosch ?