Frosch Geconcentreerd afwasmiddel Raspberry Vinegar 500 ml
Combineert de natuurlijke doeltreffendheid van azijn met het fruitige parfum van frambozen.

 

Frosch labels afwasmiddel raspberryGeconcentreerd afwasmiddel
Raspberry Vinegar 500 ml
Een stralend resultaat met een kleine hoeveelheid afwasmiddel!

framboiseEen ecologisch verantwoord en efficiënt afwasmiddel

Met dit ecologisch verantwoord afwasmiddel beschikt u eindelijk over een ultra-efficiënte oplossing om vet en vlekken te verwijderen. Waarom? Omdat de geconcentreerde formule van ons afwasmiddel Raspberry Vinegar de efficiëntie van azijn combineert met de fruitige geur van frambozen. U heeft dan ook geen grote hoeveelheid nodig om een stralend resultaat te bekomen!

Het is niet voor niets dat de Frosch Raspberry Vinegar verkozen is tot product van het jaar 2016!

Dit afwasmiddel schittert ook dankzij zijn prestaties : het ontvet gemakkelijk en diepgaand, voor een schone en stralende vaat. Het resultaat? U wast meer dan 5200 borden met respect voor het milieu en uw huid!

Uw ecologisch verantwoord afwasmiddel : goed voor de huid en de natuur

Frosch Raspberry Vinegar is een geconcentreerd afwasmiddel met oppervlakteactieve stoffen van natuurlijke en vernieuwbare herkomst, dat snel en in hoge mate biologisch afbreekbaar is.

Het werd dermatologisch getest en heeft een huid neutrale pH waarde, waardoor het perfect geschikt is voor de gevoelige huid. Dit milieuvriendelijke afwasmiddel is beschikbaar in een handige flacon van 500ml die 100% recycleerbaar is en gemaakt is van 100% gerecycleerde grondstoffen.

Vegan product zonder ingrediënten van dierlijke herkomst… tot groot plezier van Fred, onze kikker van Frosch!

Europees Ecolabel: DE/019/038

Gebruiksaanwijzing

Hoeveelheid afwasmiddel aanbevolen voor 5 liter water

  • Weinig vuile vaat: 2 ml (1/2 theelepel) afwasproduct.
  • Vuile vaat: 3 ml (3/4  theelepell) afwasproduct.

Meer informatie over de ingrediënten

Tip van Fred

Water is een gevoelige en levensbelangrijke grondstof. Wist u dat slechts 0,3 % van het water dat op onze planeet aanwezig is bruikbaar is voor de mens? Vermijd dan ook teveel water te gebruiken voor de afwas. 5 liter is voldoende: was eerst de glazen en de minst vuile vaat af in een weinig water. Laat vervolgens het spoelwater in de afwasbak lopen. Dit zal dienen om de grote schalen en vuile pannen mee af te wassen.

Waar vind je Frosch ?