fbpx

Duurzame hygiëne en netheid staan voorop!

Frosch ontwikkelde een gamma reinigingsproducten voor de was, het huis en het sanitair met respect voor uw gezondheid en het milieu. Zij zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en oppervlakte-actieve stoffen van plantaardige herkomst en staan bekend om hun krachtige verwijdering van vlekken, vetten, kalk en vuil. Zij zijn bovendien snel biologisch afbreekbaar. Dankzij hun zorgvuldige en niet vervuilende samenstelling respecteren de producten van Frosch uw huid en uw gezondheid en zorgen zij natuurlijk voor schone en stralende vloeren, oppervlakken, linnen en vaat.

Frosch zorgt voor een natuurlijke en krachtige reiniging

Natriumcarbonaat, citroen, azijn… Onze grootmoeders zwoeren bij die magische ingrediënten. Dankzij zijn knowhow en zijn inzet voor het milieu combineert Frosch, dat al sinds 1886 bestaat, de kwaliteiten van die ingrediënten in dienst van uw huis : ontdek onze gamma milieuvriendelijke allesreinigers, antikalkproducten, WC-reinigers, badkamer-, keuken- en ruitensprays.
Alle milieuvriendelijke onderhoudsproducten van Frosch, ontwikkeld volgens de principes van de groene chemie, zijn gemaakt van erkende ingrediënten en biologisch afbreekbare oppervlakte-actieve stoffen van plantaardige herkomst. De reinigingsproducten van Frosch zijn efficiënt en hebben een aangename geur. Zij worden verkocht in PET-verpakkingen gemaakt van tot 100% gerecycleerd materiaal.

Een stralende vaat met Frosch, duurzaamheid gegarandeerd !

Of u nu met de hand de vaat doet of de vaatwasmachine gebruikt, u eist een brandschone vaat. Dankzij zijn ecologisch verantwoorde formules garandeert Frosch een efficiënt resultaat tegen vlekken en resten, maar een zachte behandeling voor u en het milieu. Het resultaat: borden en schalen die altijd kraaknet zijn, met weinig water gewassen worden en uw huid perfect respecteren. Zonder de aangename geur van frambozen of citroen te vergeten, noch de natuurlijke zachtheid van de balsems en provitamines – een geheim van Frosch om de zachtheid van uw handen te vrijwaren.

Frosch brengt de natuur in het hartje van uw was

Ontdek onze milieuvriendelijke wasproducten in recycleerbare en handige eco-verpakkingen die zorgen voor natuurlijk zacht, fris en perfect gewassen linnen, of het nu gaat om machine- of handwas. Het volledige gamma milieuvriendelijke wasproducten en wasverzachters van Frosch beantwoordt aan de eisen van een grondige verwijdering van vlekken en vuil uit kledingstukken. Zij geven uw textiel een subtiele geur van appel, Aloë vera, Marseillezeep of katoenbloesem, zonder te vergeten dat zij uw textiel en uw huid beschermen en zowel zacht zijn voor het milieu.